Polityka prywatności

Polityka Prywatności serwisu www.hathajoga.pl

Korzystając w jakikolwiek sposób z serwisu znajdującego się pod adresem www.hathajoga.pl akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na niniejszej stronie.
Chcielibyśmy, aby wszyscy użytkownicy www.hathajoga.pl czuli się bezpiecznie, dlatego wprowadzony jest system rejestracji i logowania. Użytkownik po zarejestrowaniu się, uzyskuje dostęp do wszystkich serwisów i usług www.hathajoga.pl oraz ma możliwość umieszczania artykułów, zdjęć i komentarzy wiadomości w poszczególnych serwisach, wyrażania opinii o treściach prezentowanych na stronie, zamieszczania recenzji. Rejestracja nie jest obowiązkowa.
Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę korzystającą w jakikolwiek sposób z serwisu www.hathajoga.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.
Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nigdy nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów i użytkowników www.hathajoga.pl.
Zawsze masz prawo do zmiany Swoich danych lub usunięcia z naszej bazy.
Jeśli nie zgadzasz się z naszą Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzaj serwisu www.hathajoga.pl, nie rejestruj się w naszym systemie i nie udostępniaj nam żadnych danych dotyczących Twojej osoby.

Dane Osobowe

W czasie korzystania z serwisu www.hathajoga.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób.
Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail oraz podstawowe dane o praktyce jogi.
W szczególnych przypadkach, możesz zostać poproszony o dokładniejsze dane, które będą niezbędne w celu realizacji zamówionej usługi.
Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły jeśli niepodane dane są wymagane do jej poprawnego wykonania.
Podając swoje dane wyrażasz zgodę na przetwarzanie i ich wykorzystywanie w celach marketingowych oraz umieszczenie ich w bazie danych www.hathajoga.pl (ul. Świętokrzyska 31/33a, 00-049 Warszawa), zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. Nr 133, pozycja 883).

W każdej chwili masz możliwość usunięcia swojego adresu e-mail z naszej bazy.


Ochrona prywatności osób niepełnoletnich
Serwis www.hathajoga.pl nie monitoruje i nie weryfikuje informacji na temat wieku swojej publiczności - odbiorców i użytkowników. Informacje kontaktowe od odwiedzających (takich jak adresy poczty elektronicznej użytkowników) są wykorzystywane do realizacji zamówień, wysyłania informacji o naszej firmie oraz materiałów promocyjnych od niektórych naszych partnerów.
Osoby niepełnoletnie nie powinny wysyłać żadnych informacji, dokonywać zamówień ani subskrybować usług świadczonych przez nasz serwis bez wiedzy swoich rodziców lub opiekunów.

 

Niezapowiedziane Wiadomości

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe uzyskaliśmy dzięki działalności związanej z www.hathajoga.pl. Pod tym określeniem rozumiemy informacje odnoszące się bezpośrednio do www.hathajoga.pl (np. nowości, wewnętrzne promocje, oferty specjalne), niekomercyjne listy (np. życzenia, informacje o wirusach, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne, których rozsyłka dotyczy oferty naszego sklepu lub została opłacona przez Partnera www.hathajoga.pl.
Informacje komercyjne filtrujemy tak, abyś nigdy nie otrzymał informacji, która nie byłaby dla Ciebie potencjalnie interesująca. Ograniczamy ich objętość i wysyłamy je sporadycznie.

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podawane przy okazji wysyłania opinii do artykułów, czy samego serwisu www.hathajoga.pl, a także dostępne na forum dyskusyjnym www.hathajoga.pl, są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie mamy praktycznej możliwości zabezpieczenia Cię przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Tobie nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Cookies (Ciasteczka)

Serwis www.hathajoga.pl. wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty, identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.
Cookies są nieszkodliwe, ani dla komputera, ani dla jego użytkownika i jego danych.
Przykładem wykorzystania cookies w www.hathajoga.pl. może być identyfikacja powracających odwiedzających, którzy zdecydują się podać nam Swoje imię. Dzięki cookies, będziemy mogli zapamiętać, obecność danej osoby na konkretnej stronie i wyświetlać spersonalizowaną treść.
Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach www.hathajoga.pl

Wyłączenie Odpowiedzialności

Treści, opinie i komentarze umieszczane na www.hathajoga.pl nie są zawsze zgodne z opiniami www.hathajoga.pl i naszymi poglądami. Każdy Autor ma suwerenne prawo do umieszczania własnych opinii w swoich publikacjach.
www.hathajoga.pl nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy. Kupujący powinien być ostrożny odpowiadając na reklamę, bądź wysyłając pieniądze. Wprawdzie przykładamy sporą wagę do tego, aby reklamodawcy, którzy publikują w serwisie www.hathajoga.pl swoje reklamy byli wiarygodni, ale nie możemy odpowiadać za ich czyny. Dane adresowe jak i szczegóły oferty każdego reklamodawcy można uznać za pewne tylko w momencie publikacji.

Inne formularze

Formularze znajdujące się gościnnie na serwisie www.hathajoga.pli dotyczące usług i produktów nieobsługiwanych przez www.hathajoga.pl nie podlegają Polityce Prywatności.

Kontakt

Wszelkie pytania dotyczące niniejszej deklaracji ochrony prywatności, praktyk stosowanych na tej stronie, czy też sposobów utrzymywania z nią kontaktów, proszę wysłać na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

1000 Zostało znaków